Racestuur kopen?

Racestuur kopen voor PC, PS4 of Xbox? Vergelijk hieronder de meest populaire racesturen uit elk prijssegment.

9 Resultaten
Racesturen
Fanatec CSL DD

Fanatec CSL DD

1 Winkels €350,-
Racesturen
Logitech G29

Logitech G29

2 Winkels €288,-
Racesturen
Logitech G923 TRUEFORCE

Logitech G923 TRUEFORCE

2 Winkels €384,-
Racesturen
Thrustmaster T300 RS GT

Thrustmaster T300 RS GT

2 Winkels €394,-
Racesturen
Thrustmaster TMX

Thrustmaster TMX

2 Winkels €237,-
Racesturen
Thrustmaster TX

Thrustmaster TX

2 Winkels €467,-
Racesturen
Thrustmaster T248

Thrustmaster T248

1 Winkels €349,-
Racesturen
Fanatec Podium DD1

Fanatec Podium DD1

1 Winkels €1999,-
Racesturen
Fanatec Fanatec GT DD Pro

Fanatec Fanatec GT DD Pro

1 Winkels €699,-

Een racestuur kopen

Het beste racestuur zal elke rijsimulatie-ervaring verlevendigen. Of je je nu voordoet als een rallyrijder of een F1-atleet, het beste racestuur zal het gevoel van het spel volledig veranderen. Zelfs een ingewikkelde parkeerdans van Euro Truck Simulator 2 of het ploegen van die akkers in Farming Simulator zal uitlopen op een geweldige ervaring zijn. Wij zijn zelfs van mening dat een racestuur een van de beste gaming aankopen van dit moment is.

Om het beste van het beste te vinden, hebben we de de meeste racesturen voor je op een rijtje gezet, zodat jij de racesturen kan vergelijken.

We hebben getest op force feedback, want een goed stuur moet fysieke aanwijzingen geven om te voorkomen dat je tegen een muur botst. Een sensationeel force feedback systeem zal hardware en in-game data combineren om het gevoel van een echt wegdek te manifesteren, en is vergelijkbaar met haptische feedback. Deze motor helpt je te voelen wanneer je achterwielen slippen, zodat je je positie op het wegdenk kunt corrigeren.

Je krijgt waar je voor betaalt met het beste racestuur, en ze komen in een brede waaier van prijzen - met de €500 Fanatec ClubSport racestuur aan de bovenkant van het spectrum - maar maak je geen zorgen. Wij hebben ook een aantal betaalbare opties in onze vergelijking. Hoe dan ook, het zou superieure force feedback moeten leveren.

Waarom heb ik Force Feedback nodig?

Wil jij de auto goed aanvoelen tijdens het sim racen? Dan is het belangrijk dat je een goed force feedback stuur hebt. Zo'n racestuur vertaalt de bewegingen van het stuur in de game naar je racestuur. Op die manier voel je de auto beter aan, en kan je beter ingrijpen als de auto uitbreekt. Daarnaast is de beleving van het racen met een racestuur ook ongeëvenaard. Door de kracht van het stuur voelt het alsof jij écht de auto aan het besturen bent.